Crossbody-vesker for kvinner

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene av Cross Body Vesker og leverandører av cross body i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi som fikk 800 arbeidere.
Våre tverrlegemer er populære blant våre kunder og får alltid gode tilbakemeldinger som viser vår suksess som leverandør. Våre tverrkropper er raske motestiler, holdbare, trendy og romslige med multifunksjonelle funksjoner.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase av velkjente internasjonale. Vi oppnår sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående ekspertise innen håndverk av alle Cross Body Bags.
Vi er i stand til å produsere kryssvesker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå standarder for SEDEX, BSCI.

Kina Crossbody-vesker for kvinner produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Crossbody-vesker for kvinner har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Crossbody-vesker for kvinner er laget i Kina.