Ryggsekkvesker for kvinner

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene av ryggsekkposer og ryggsekker i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.
Våre sekker er populære blant våre nåværende kunder og får alltid gode tilbakemeldinger og reflekterer at vi er en god leverandør til dem. Ryggsekkene våre er av høy kvalitet, holdbare, romslige og multifunksjonelle, med funksjoner som kundene elsker.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og dybdekompetanse innen håndverk av alle ryggsekkvesker.
Vi er i stand til å produsere ryggsekkposer av høy kvalitet som er verifisert internasjonalt ved å oppnå SEDEX- og BSCI-standarder.

Kina Ryggsekkvesker for kvinner produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Ryggsekkvesker for kvinner har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Ryggsekkvesker for kvinner er laget i Kina.