Stoffvesker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene av håndvesker og totesleverandører i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi som fikk 800 arbeidere.

Våre toteposer er tilgjengelige i rask motedesign, de er holdbare og stilige. De er også romslige med multifunksjonelle funksjoner og er populære blant damer.

Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase av velkjente internasjonale. Vi oppnår sterke design-, forsknings-, utviklings- og kommersialiseringsegenskaper og inngående ekspertise innen håndverk av alle håndvesker.

Vi er i stand til å produsere håndvesker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå standarder for SEDEX, BSCI.


Kina Stoffvesker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Stoffvesker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Stoffvesker er laget i Kina.