Skulderveske

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av ledende og profesjonelle produsenter av håndvesker og leverandører av skuldervesker i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi som fikk 800 arbeidere.

Skulderveskene våre er populære blant våre kunder og får alltid gode tilbakemeldinger som viser vår suksess som leverandør. Skulderveskene våre er raske motestiler, holdbare, trendy og romslige med multifunksjonelle funksjoner og er veldig populære blant damer.

Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase av velkjente internasjonale. Vi oppnår sterke design-, forsknings-, utviklings- og kommersialiseringsegenskaper og inngående ekspertise innen håndverk av alle håndvesker.

Vi er i stand til å produsere håndvesker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå standarder for SEDEX, BSCI.


Kina Skulderveske produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Skulderveske har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Skulderveske er laget i Kina.