Shopper Vesker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene og leverandørene av shoppervesker i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi som fikk 800 arbeidere.
Våre kunder er stilige, holdbare og trendy. De er romslige og har mange multifunksjonelle funksjoner som er veldig populære blant forbrukerne.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase av velkjente internasjonale. Vi får sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående ekspertise innen håndverk av alle Shopper Vesker.
Vi er i stand til å produsere Shopper-vesker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå standarder for SEDEX, BSCI.

Kina Shopper Vesker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Shopper Vesker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Shopper Vesker er laget i Kina.