Belteposer for kjæledyr

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av ledende og profesjonelle produsenter av kjæledyrbeltevesker og leverandører av kjæledyrbeltevesker i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi som fikk 800 arbeidere.
Våre kjæledyrbelteposer er laget av materialer av høy kvalitet, som garanterer ekstra komfort for hunden din når du er ute og går.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase av velkjente internasjonale. Vi oppnår sterke design-, forsknings-, utviklings- og kommersialiseringsegenskaper og inngående ekspertise innen håndverk av alle håndvesker.
Vi er i stand til å produsere håndvesker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå standarder for SEDEX, BSCI.

Kina Belteposer for kjæledyr produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Belteposer for kjæledyr har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Belteposer for kjæledyr er laget i Kina.