Pet Belt Vesker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av ledende og profesjonelle produsenter av håndvesker og leverandører av kjæledyrbelter i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi som fikk 800 arbeidere.
Våre kjæledyrbelteposer er laget av luksuriøse, lette materialer og har en enkel spenne for å feste selen. De er et flott, brukervennlig produkt for både mennesker og kjæledyr.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase av velkjente internasjonale. Vi oppnår sterke design-, forsknings-, utviklings- og kommersialiseringsegenskaper og inngående ekspertise innen håndverk av alle håndvesker.
Vi er i stand til å produsere håndvesker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå standarder for SEDEX, BSCI.

Kina Pet Belt Vesker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Pet Belt Vesker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Pet Belt Vesker er laget i Kina.