Å kjenne historien om kvinners vesker vil få deg til å elske din egen veske enda mer.

- 2021-01-11-

Mange kvinner elsker vesker, men vet ikke opprinnelsen til kvinners vesker eller hvordan man lager utviklingen av historien, for evolusjonen av kvinners vesker er faktisk en kronglete historie om utvikling, interessant, fremveksten av kvinners vesker er nært knyttet til evolusjonen av klær. La oss ta en titt på historien om kvinners vesker:

Helt siden slutten av 1700-tallet, da bølgete skjørt med stropper ga vei til slank passende kjoler, har kvinner oppsøkt vesker som de kan bære eiendelene sine i. De første posene var laget av fiskenett, som var festet til en lang snor slik at de kunne holdes i hånden og ble en sann "pose".

Mote tilbehør, som mote, har forandret seg og endret seg i århundrer. Og statusen øker også gradvis, og blir en uunnværlig del av kvinneklær, for eksempel veskepynt. Basert på forskjellig trendkultur, forskjellige tider, forskjellige anledninger, har dameveske utviklet seg uendelige former.

Fremveksten av sigaretter i det 20. århundre gjorde at den lille sigarettboksen ble en slags dekorasjon for kvinner å delta på sosiale sammenkomster, og de små boksepakkepyntene ble markedsført i stort antall.

I 1929 gjorde Hollywood-stjerner sminkeposer til lagring av foundation og leppestift populære. Alle slags sminkeposer, som skjell, fotballer, dørlåser, vaser og fuglebur, dukket opp en etter en. Men under andre verdenskrig, da forsyninger var knappe, ble vesker en luksusvare, og dameposer ble laget av grovt lerret, noe som førte til at designere skapte en rekke shopping- og sykkelvesker.

På 1930-tallet utviklet det seg Hollywood-filmer, og de hadde en enorm innvirkning på populariteten til mote. Pakken hadde rollen som strømlinjeformet utseende og god ark å ha på seg, uskyldig materiale, primitiv enkelhet og eleganse.

På den pistolfylte 1940-tallet var vektleggingen av praktisk mest tydelig i posedesign, og trenden mot pragmatisme ble påvirket av militær design. Vesken på skulderen var helt raseri fordi den kunne brukes til å bære gassmasker, rasjoneringsregninger, identitetskort og andre praktiske gjenstander. Selv om krigsårene førte til store smerter for folk, men det fikk pakdekorasjonen til den sivile og forenklet, et stort skritt fremover.

Etter krigen og den økonomiske utvinningen på 1950-tallet, på grunn av krigsårens fengsel, folks ønske om sex og konkurranse etter krigen, ble kvinneklær raskt sexy og sjarmerende. Og pakken er handlet som rolle å samarbeide kjole, også bevege seg mot sexappell og sjarm uten unntak. I løpet av denne perioden var rock og popmusikk ikke lenger bare en musikalsk revolusjon, den dannet et nytt språk akseptert av flertallet av unge mennesker i hele regionen og kulturen.

Etter krigen dukket det opp flere kjente merkevarer i posedekorasjonsindustrien: den ene er Cocochanel (kakao. Xia Nai er) gullkjede henger skulderstroppsekk for å utføre rollen som design, bli symbolet på smak på den tiden. Louis Vuittons bøtteformede Noe-pose, designet for å bære champagne, har vunnet fantastiske anmeldelser. Hermes 'HightBag, etter at den kongelige medhustruen GraceKelly adopterte, steg prisen ti ganger, øyeblikkelig berømmelse. Gucci ble også naturlig med i krigen, lanserte en bambushåndtakspose og dråpeformet posedekorasjon.

I det 20. århundre, da kvinner var besatt av luksusmerker, ble vesker et symbol på status og makt. Etter midtperioden er folks liv fylt med datamaskiner. Fremveksten av bærbare datamaskiner, slik at den brede messenger bag, kamera bag har blitt elskling av unge mennesker. Senere periode, verden som pakken fungerer som rollen, blir mer overflod er mye samle, har den rådende av kontraherte cred, har kinesisk broderivarme, har påføring av dyrepels mer, for eksempel hud av slangeskinn, leopard, krokodille, høyre Nå er posen med Sør-Korea glad for at USA har handlet rollen som å få stor utvikling akkurat nå, få entusiastisk støtte fra fasjonable bundet personlighet.

En revolusjon av ungdommelige og dynamiske miniskjørt og buksestiler ble født med populariteten til rockemusikk. Miniskjørt også kaller ny stil bag å utføre rollen som vises, så alle slags små, posen med lang abaclet, kortfattet stil henger ung skulder, gjør vei person veldig ikke misunnelse. På 1970- og 1980-tallet, da økonomien utviklet seg raskt, hadde posedekorasjonen blitt et symbol på kulturell status og identitet på en måte. Nye materialer og design introduseres hele tiden, og bryter den tradisjonelle ideen om å "investere i en god pose".

Og da konseptet med ny romantikk og klassisk vekkelse vises i populær kjole på slutten av 70-tiden, vesken med vesken med noen få smale skulderbelter, fiske inneholder vesken med frisk og frisk landsmak for å opptre som folk skulder, reflekterer også under bølgen av økonomisk tidevann, folk ber om å unnslippe den overfylte byen og intensjonen om arrogant.

På 1990-tallet ser det ut til at moten til bakken avantgarde monopolisert av unge mennesker har blitt et synonym for mote. Designet øverst på listen over det høye innlegget er uten unntak de som er flinke til å leke med den avantgarde mestergimmikken.

Og trenden med "i dag er mote og morgendag er fortid" må få folk til å føle "verden endrer seg så fort". Pakken er utført rollen som også uten unntak bakken påvirkes av vinden i tidevannet til denne raske endringen, nåværende skiftende utseende.