Du elsker skjønnhet, det er på tide å endre en passende veske matching.

- 2021-04-20-

Bytt sko bytt klær bytte sekk, denne sesongen, kroppen slitasje med nye, bag status selv om ikke så viktig klær og sko, men for kvinner, er også et must, gå ut vil ta en pose, kan være trivielle ting en pakke dusin, men også et symbol på din smak. Vinteren er her, så det er på tide å bytte veske.

01 liten og delikat veske, laget av lerretmateriale, stoff som også flyter utallige eller positive eller omvendte D-ordmønstre, gir en person et smart og livlig inntrykk, og bærer det, du er ikke seriøs, hele kroppen utstråler ungdommelig vitalitet, til og med den kalde vinteren kan ikke stoppe deg lykkelig liv.

02 er deprimerende om vinteren, denne sesongen er lett å la folk ikke være emosjonelle, du kan bedre enn sommerstille litt, men noen ganger vil jeg avsløre holdninger. La bump farge bag, vil få frem det beste i din mote og personlighet, kollisjon av to farger, enestående, det er din unike stil av mote holdning.

03 noen vesker et utseende er veldig interessant, ryggsekken begynner morsom rute, liten veske, stablet med bokstaver og tegneseriemønstre, elementer og farger er litt mye, men i god orden, gi en person inntrykk av sjarmerende og nydelig, bærer den deg, hvordan se hvor ung.

04, selv om mange vesker kan brukes med en skulder, men det som er mest egnet for dem å bære metoden, er det bare en, som denne typen bag, enkel og enkel modellering, fargetilpasning og moden atmosfære, uansett hvilken anledning kan vinne godkjenning for deg. Bare denne vesken er best håndholdt, en skulder slengt, mistet den elegante smaken.

05 noen ganger trenger du en pose med stor kapasitet, du kan legge alle de rotete tingene rundt deg, for å unngå at øst slipper en vest, slipper en større pose, den visuelle effekten er også atmosfærisk, og bærer den deg, usynlig mer enn litt av "dominerende", økning i gassfeltet.

06 dette er The Times of worship Jane, hele trenden mot mer og mer enkel retning. Pakke en pose er også slik, killer bag modellering er klassisk, finaldesign gjør at den har kanter og hjørner, virker veldig ansiktet, du trenger slike kanter og hjørner, er som din trenchiness individuelle karakter, vil heller ikke bli nedsenket i grenseløs og ubegrenset hav av mennesker.

07 stor damepose som en pute, kan særpregene bevege manges hjerter ved første øyekast. Selv om utseendet ikke er overraskende, men jo mer du ser den mer holdbare utseende, bruker stoffet det første laget med kalveskinn, veldig mykt og ikke lett å deformere, fremhever lavmælt luksuriøs tekstur.