WOS-vesker til mobiltelefoner

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene av kompaktkameraer og leverandører av kompaktkameraer i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.

Våre kompakte kameravenner er laget av materialer av høy kvalitet. De er tilgjengelige i nøytral design og inkluderer beskyttelsesfunksjoner og er ekstremt holdbare.

Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med oppnå sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering evner og inngående ekspertise innen håndverk av alle håndvesker.

Vi er i stand til å produsere håndvesker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå SEDEX- og BSCI-standarder.


Kina WOS-vesker til mobiltelefoner produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre WOS-vesker til mobiltelefoner har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre WOS-vesker til mobiltelefoner er laget i Kina.