Messenger vesker for menn

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene av håndvesker og messenger bag leverandører i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.

Våre messenger-vesker er populære blant våre nåværende kunder, og får alltid gode tilbakemeldinger som gjenspeiler at vi er en god leverandør til dem. Våre messenger-vesker er smarte, slitesterke, romslige, gir beskyttelse for dine nødvendigheter og er populære blant forbrukerne.

Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående ekspertise innen håndverk av alle håndvesker.

Vi er i stand til å produsere håndvesker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå SEDEX- og BSCI-standarder.


Kina Messenger vesker for menn produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Messenger vesker for menn har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Messenger vesker for menn er laget i Kina.