Bagsekker for menn

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene av Bum Bag Bags og leverandører av bumvesker i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.
Våre bomsekker er veldig populære blant våre kunder og får alltid gode gode tilbakemeldinger som gjenspeiler vår styrke som leverandør. Våre bomsekker er godt laget for å brukes tett på kroppen og er populære blant våre forbrukere.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående ekspertise innen håndverk av alle Bum Bag Bags.
Vi er i stand til å produsere Bum Bag Bags av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå SEDEX og BSCI standarder.

Kina Bagsekker for menn produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Bagsekker for menn har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Bagsekker for menn er laget i Kina.