Sminke vesker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av ledende og profesjonelle produsenter av håndvesker og sminkeposer leverandør i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.

Våre sminkeposer er stilige, holdbare og trendy. Vi kan designe produktet med bokstavdetaljer for personalisering og for å gjøre det enkelt å identifisere dine eiendeler. Kan også bruke forskjellige typer materialer som passer dine behov.

Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående ekspertise innen håndverk av alle håndvesker.

Vi er i stand til å produsere håndvesker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå SEDEX- og BSCI-standarder.


Kina Sminke vesker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Sminke vesker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Sminke vesker er laget i Kina.