Vesker til bærbare datamaskiner

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene og leverandørene av bærbare veskeposer i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.
Våre bærbare vesker er velkjente hos våre nåværende kunder og får alltid gode tilbakemeldinger for å gjenspeile at vi er en god leverandør. Våre bærbare vesker gir sikkerhet og beskyttelse til den bærbare datamaskinen din og er populære blant forbrukerne.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående ekspertise innen håndverk av alle Laptop-vesker.
Vi er i stand til å produsere høykvalitets veske til bærbare datamaskiner som er internasjonalt verifisert ved å oppnå SEDEX- og BSCI-standarder.

Kina Vesker til bærbare datamaskiner produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Vesker til bærbare datamaskiner har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Vesker til bærbare datamaskiner er laget i Kina.