Kids Cross Body Vesker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av ledende og profesjonelle Kids Cross Body Bags produsenter og leverandører i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.
Barna våre kryss kropper er søte og kommer i en rekke farger som er dristige og iøynefallende. Stilene er smarte og praktiske.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående ekspertise innen håndverk av alle Crossbody-vesker til barn.
Vi er i stand til å produsere høykvalitets Crossbody-vesker for barn som er internasjonalt verifisert ved å oppnå SEDEX- og BSCI-standarder.

Kina Kids Cross Body Vesker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Kids Cross Body Vesker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Kids Cross Body Vesker er laget i Kina.