Feriesekker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene av reiseposer og reisesett i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.
Vårt sett med fire feriereisesett består av ytre gjennomsiktig veske og 3 interne sminkeposer i forskjellige størrelser. Dette gjør det enkelt å organisere produktene og nødvendighetene dine når du reiser.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og dybdekompetanse innen håndverk av alle ferieposer.
Vi er i stand til å produsere høytidssekker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå SEDEX- og BSCI-standarder.

Kina Feriesekker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Feriesekker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Feriesekker er laget i Kina.