Hobo Vesker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av ledende og profesjonelle produsenter og leverandører av Hobo Vesker i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi som fikk 800 arbeidere.
Hobbiene våre kommer i de nyeste raske motedesignene, i tillegg til at de er holdbare og stilige. De er romslige med multifunksjonelle funksjoner og er populære blant damer.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase av velkjente internasjonale. Vi får sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående kompetanse innen håndverk av alle Hobo Vesker.
Vi er i stand til å produsere høykvalitets Hobo-vesker som er internasjonalt verifisert ved å oppnå standarder for SEDEX, BSCI.

Kina Hobo Vesker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Hobo Vesker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Hobo Vesker er laget i Kina.