Disney Vesker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene av Disney-vesker og leverandører av lisensprodukter i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.

Våre lisensprodukter inkluderer Disney reisesett, Disney kosmetiske vesker, Disney ryggsekker, Disney bumsekker, Disney weekenders, Disney Totes, Disney Messenger vesker og Disney nøkkelringer, etc. som er designet internt, ved hjelp av kvalitetsmaterialer, trendy utskrifter og broderi.

Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående ekspertise innen håndverk av alle disneyposer.

Vi er i stand til å produsere disneyposer av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå ILS Social compliance Audit, SEDEX og BSCI-standarder.Kina Disney Vesker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Disney Vesker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Disney Vesker er laget i Kina.