Vesker til vesker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene og leverandørene av vesker i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.
Våre vesker med myntveske er det perfekte motetilbehøret, perfekte for å ta tak i farten for raske ærend eller praktiske å kaste i vesken. Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående ekspertise innen håndverk av alle vesker.
Vi er i stand til å produsere vesker av høy kvalitet som er internasjonalt bekreftet ved å oppnå SEDEX- og BSCI-standarder.

Kina Vesker til vesker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Vesker til vesker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Vesker til vesker er laget i Kina.