Kortholdervesker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av ledende og profesjonelle produsenter og leverandører av kortholdervesker i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.
Våre kortholdervesker med alfabetpreg gjør det enkelt å identifisere eiendelene dine eller tilpasse dem. De kommer også med slagord preg eller i slående trykk design. ID-vindu og kredittkortspor er lagt til funksjoner for enkel synlighet.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående kompetanse innen håndverk av alle kortholdervesker.
Vi er i stand til å produsere kortholderposer av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå SEDEX, BSCI-standarder.

Kina Kortholdervesker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Kortholdervesker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Kortholdervesker er laget i Kina.