Skjønnhetsvesker

Jiatian Industrial Co., Ltd. (Dongguan Jiatian Leather Co., Ltd) ble etablert i 2008, er en av de ledende og profesjonelle produsentene og leverandørene av Beauty Case Bags i Dongguan. Vi har to fabrikker i Dongguan og Guangxi med 800 arbeidere.
Våre Beauty Case-vesker er laget i materialer av utmerket kvalitet, er store nok til å oppbevare alle sminke- og hudpleieprodukter, og er ypperlige for reise eller hjem.
Vi har langsiktige, stabile relasjoner med kunder og en bred kundebase med kjente internasjonale kunder. Med sterk design, forskning, utvikling og kommersialisering og inngående ekspertise innen håndverk av alle Beauty Case Vesker.
Vi er i stand til å produsere skjønnhetsvesker av høy kvalitet som er internasjonalt verifisert ved å oppnå SEDEX- og BSCI-standarder.

Kina Skjønnhetsvesker produsenter og leverandører - Jiatian Industry Co., Limited. Hvis du trenger lav pris og tilbud, vennligst kontakt oss. Vi støtter tilpassede tjenester. Våre Skjønnhetsvesker har karakteristikkene av mote, avansert, fancy. Og våre Skjønnhetsvesker er laget i Kina.